logo
zonnepanelen installateur achtergrond
 Zoek zonnepanelen installateur in  Bijzonderheden Straal
Zoek installateur in+ Bijzonderheden
Home > Blog

Blog

Salderingsregeling,
 09 Mar 2024

Heb je wel eens gehoord dat je ook geld kunt verdienen met het opwekken van zonne-energie? Dat klopt! Dit heet salderen. De energie die je teruglevert aan het elektriciteitsnet wordt verrekend met je verbruik. Dit maakt het investeren in zonnepanelen nog aantrekkelijker. Maar hoe werkt dit? En hoe zit het met de salderingsregeling in de toekomst? We vertellen je in deze blog alles dat je moet weten over de salderingsregeling.


BTW terug vragen op zonnepanelen,
 09 Mar 2024

Koop je voor de eerste keer zonnepanelen voor op je huis? Wist je dat je de dan btw kunt terugvragen? Dit geldt voor zowel de aankoop van de zonnepanelen als de installatie ervan. Dit is een grote meevaller omdat het om maar liefst 21% van de totale kosten gaat. Dit gaat al snel om een bedrag van 1000 euro. Wil je weten hoe je de btw kunt terugvragen? Je leest het hier.


Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?,
 09 Mar 2024

De meeste daken in Nederland zijn geschikt voor zonnepanelen. Momenteel zijn er meer dan 2,7 miljoen woningen verspreid door het land met zonnepanelen op het dak. Dit is bijna een vijfde van alle woningen! Wil je weten of jouw dak geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen? In dit blogartikel kun je de geschiktheid van je dak checken. We lopen met je na waar je op moet letten om erachter te komen of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen.


Populaire blogs  • Salderingsregeling


  • BTW terug vragen op zonnepanelen


  • Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?

Tags

Zonnepanelen Installateurs Dak Plaatsen Zonne-energie Duurzaam Gratis Milieu Warmte Elektriciteit Installatiebedrijven Overheid Subidie-regeling Lening Kosten