logo
zonnepanelen installateur achtergrond
 Zoek zonnepanelen installateur in  Bijzonderheden Straal
Zoek installateur in+ Bijzonderheden
Home > Utrecht (prov) > Utrecht


Zonnepanelen installateurs in Utrecht

 
 
Zonnepanelen installateur
Plaats
01

Bos Installatiewerken
Tennesseedreef 17, Utrecht
Tel: 030-2882488
Jaren werkzaam: 32 jaar
33
werknemers

 Utrecht
(+5km)

01

Extra informatie:
Zonnepanelen De eeuwige energiebron zonder vervuiling. Zonnepanelen is een slimme keuze. Maak gebruik van 100% groene energie en produceer uw eigen duurzame energie. Bovendien zijn zonnepanelen goed voor de portemonnee. De energierekening wordt een stuk lager en wordt de investering binnen een aantal jaar terugverdiend. BOS levert en installeert uitsluitend PV zonnepanelen waar wij zelf achter staan, van uitstekende kwaliteit, uit Europa, met hoog en betrouwbaar rendement.

02

Hoogerbrugge Installatietechniek
Groenedijk 17, Utrecht
Tel: 030 6703462
Jaren werkzaam: 22 jaar
2
werknemers

 Utrecht
(+4km)

02

Extra informatie:
Zonnepanelen De bron voor het opwekken van zonne-energie is onuitputtelijk. Binnenkort zal de stroom van het dak goedkoper zijn dan de conventionele elektriciteit uit het stopcontact. Zonne-energie is onafhankelijk van de elektriciteitsnetten en brandstoffen. Het is de ideale bron voor particuliere en zakelijke stroomvoorziening. Overal en altijd beschikbaar. Waarom stroom uit zonne-energie? -De zon zal nog meer dan 4 miljard jaar schijnen en gratis zonne-energie leveren.

03

AVR Installaties
Actief in Utrecht
Tel: 06-81230588
Jaren werkzaam: 13 jaar
1
werknemer

 De meern
(+5km)

03

Extra informatie:
Sterk in elektrawerk Wilt u verbouwen en heeft u iemand nodig die de elektrische voorzieningen aanpast? Of wilt u de tuin van verlichting voorzien? Bij AVR Installaties bent u hiervoor aan het juiste adres. Geen klus is te gek. Van het aanleggen van een stopcontact tot het compleet voorzien van een casco opgeleverde woning van elektriciteit. Het enige wat u hoeft te doen, is even bellen, mailen of het contactformulier in te vullen.

04

Installatiebedrijf J vd Poel
Actief in Utrecht
Tel: 030-2285235
Jaren werkzaam: 32 jaar
4
werknemers

 Bilthoven
(+6km)

04

Reparatie

Certificering / branche organisatie:
VCA Volgens NEN norm en Sterkin

Extra informatie:
(Zonne) Energie Voor schone energie, leveren, installeren en onderhouden wij: -Zonne Boilers (warm water) -Zonne Panelen (stroom en warm water)

05

van Buuren Bunnik vof
Actief in Utrecht
Tel: 030-6561968
Jaren werkzaam: 47 jaar
2
werknemers

 Bunnik
(+7km)

05

Reparatie

Certificering / branche organisatie:
UNETO-VNI ISO normering:ja

Extra informatie:
Zonnepanelen Energiebesparing met zonnepanelen Een PV paneel is een paneel wat zonne-energie omzet in electriciteit.De zonne-energie die zo wordt opgevangen is een vorm van duurzame energie. Installatiebedrijf Van Buuren Bunnik streeft duurzaamheid na, daarom kunt u ook bij ons terecht voor een compleet aangelegd systeem van zonnepanelen, ook kunnen wij voor u indien nodig de elektriciteits installatie aan laten passen.

06

Installatietechniek Rijnhuis
Actief in Utrecht
Tel: 030 6340763
Jaren werkzaam: 30 jaar
27
werknemers

 Houten
(+9km)

06

Extra informatie:
Service & onderhoud zonnepanelen Een groot voordeel van zonnepanelen is dat ze goedkoop zijn in gebruik. Wel is het verstandig om eens in de paar jaar een specialist uw zonnepanelen goed te laten reinigen en te inspecteren. De meeste zonnepanelen hebben een levensduur van minstens 25 jaar. Een belangrijk onderdeel van de zonnepanelen, namelijk de omvormer, gaat echter slechts 10 tot 12 jaar mee.


Zonnepanelen Utrecht

Zonnepanelen in Utrecht zijn een populaire keuze geworden voor zowel huiseigenaren als bedrijven die willen profiteren van zonne-energie. Utrecht, als een van de grootste steden in Nederland, heeft een sterke focus op duurzaamheid en het verminderen van de CO2-uitstoot.

Het installeren van zonnepanelen in Utrecht biedt verschillende voordelen. Allereerst kunnen zonnepanelen je energierekening verlagen door zelf elektriciteit op te wekken. Dit kan vooral gunstig zijn gezien de stijgende energieprijzen. Bovendien draag je bij aan het verminderen van de milieu-impact door het gebruik van hernieuwbare energiebronnen.

Als je geïnteresseerd bent in het installeren van zonnepanelen in Utrecht, zijn er verschillende gespecialiseerde bedrijven en installateurs beschikbaar. Je kunt contact opnemen met lokale zonnepanelenleveranciers en installateurs om offertes te ontvangen en meer informatie te krijgen over het installatieproces, de kosten en de verwachte energieopbrengst.

Bij het installeren van zonnepanelen is het belangrijk om rekening te houden met de locatie en oriëntatie van je dak. Een dak op het zuiden gericht heeft over het algemeen de beste opbrengst, maar ook daken op het oosten of westen kunnen nog steeds goede resultaten opleveren. Een professionele installateur kan je helpen bij het beoordelen van de beste opstelling voor jouw specifieke situatie.

Daarnaast is het de moeite waard om te onderzoeken of er subsidies, regelingen of andere financiële voordelen beschikbaar zijn voor het installeren van zonnepanelen in Utrecht. In Nederland zijn er verschillende stimuleringsmaatregelen en subsidieprogramma's om duurzame energieprojecten te ondersteunen, zoals de Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE) en de Salderingsregeling.

Al met al zijn zonnepanelen een aantrekkelijke investering in Utrecht, zowel op financieel gebied als voor het bevorderen van duurzaamheid. Het is raadzaam om professionele installateurs te raadplegen, offertes te vergelijken en goed geïnformeerd te worden voordat je een beslissing neemt over het installeren van zonnepanelen op jouw woning of gebouw.

Plaatsen in de buurt

×