logo
zonnepanelen installateur achtergrond
 Zoek zonnepanelen installateur in  Bijzonderheden Straal
Zoek installateur in+ Bijzonderheden
Home > Utrecht > Houten


Zonnepanelen installateurs in Houten

 
 
Zonnepanelen installateur
Plaats
01

Vossebelt BV Installatiebedrijf
Pakketboot 5, Houten
Tel: 030-2885108
Jaren werkzaam: 10 jaar
7
werknemers

 Houten
(+2km)

01

Weekendservice
Reparatie
24-uursservice

Extra informatie:
Zonnepanelen Besparen op uw energiekosten? Laat zonnepanelen plaatsen. Daarmee dalen niet alleen uw maandelijkse kosten, maar draagt u ook bij aan een beter milieu. De laatste jaren is zonne-energie zeer in opkomst. Er zijn veel verschillende merken op de markt gebracht, die niet allemaal van degelijke kwaliteit zijn. Wij installeren alleen panelen van A-kwaliteit. Het gaat er immers om dat u niet alleen nu, maar ook in de toekomst profiteert van uw zonnepanelen.

02

Installatietechniek Rijnhuis
Lange Schaft 7D, Houten
Tel: 030 6340763
Jaren werkzaam: 30 jaar
27
werknemers

 Houten
(+2km)

02

Extra informatie:
Service & onderhoud zonnepanelen Een groot voordeel van zonnepanelen is dat ze goedkoop zijn in gebruik. Wel is het verstandig om eens in de paar jaar een specialist uw zonnepanelen goed te laten reinigen en te inspecteren. De meeste zonnepanelen hebben een levensduur van minstens 25 jaar. Een belangrijk onderdeel van de zonnepanelen, namelijk de omvormer, gaat echter slechts 10 tot 12 jaar mee.

03

van Buuren Bunnik vof
Actief in Houten
Tel: 030-6561968
Jaren werkzaam: 47 jaar
2
werknemers

 Bunnik
(+5km)

03

Reparatie

Certificering / branche organisatie:
UNETO-VNI ISO normering:ja

Extra informatie:
Zonnepanelen Energiebesparing met zonnepanelen Een PV paneel is een paneel wat zonne-energie omzet in electriciteit.De zonne-energie die zo wordt opgevangen is een vorm van duurzame energie. Installatiebedrijf Van Buuren Bunnik streeft duurzaamheid na, daarom kunt u ook bij ons terecht voor een compleet aangelegd systeem van zonnepanelen, ook kunnen wij voor u indien nodig de elektriciteits installatie aan laten passen.

04

RUDON BV
Actief in Houten
Tel: 030 6868200
Jaren werkzaam: 38 jaar
14
werknemers

 Ijsselstein
(+8km)

04

Weekendservice
Reparatie

Certificering / branche organisatie:
Uneto VNI Sterkin SEI

Extra informatie:
Installateur voor zonnepanelen in IJsselstein, Vleuten, Nieuwegein e.o. Zonnepanelen, u heeft ze ongetwijfeld weleens gezien op het dak van een woning of bedrijfspand bij u in de buurt. Deze duurzame oplossing maakt gebruik van de zon als energiebron om eenvoudig uw eigen elektriciteit op te wekken. Oftewel groene energie waarmee u flink kunt besparen op de energienota en tegelijkertijd een bijdrage levert aan een beter milieu.

05

Webo Centrale Verwarming-/Installatiebedrijf
Actief in Houten
Tel: 0343-520527
Jaren werkzaam: 28 jaar
2
werknemers

 Driebergen-rijsenburg
(+9km)

05

Extra informatie:
Over Installatiebedrijf Webo Driebergen Installatiebedrijf Webo in Driebergen is een bedrijf waar u terecht kunt voor vrijwel alles wat met installeren te maken heeft. Al sinds 1980 is H. van de Weerd werkzaam als installateur, sinds 1995 als zelfstandig ondernemer onder de bedrijfsnaam ‘Installatiebedrijf Webo’ in Driebergen. Zijn vrouw ondersteund waar nodig; ook zijn zoons springen wel eens bij.

06

Hoogerbrugge Installatietechniek
Actief in Houten
Tel: 030 6703462
Jaren werkzaam: 22 jaar
2
werknemers

 Utrecht
(+10km)

06

Extra informatie:
Zonnepanelen De bron voor het opwekken van zonne-energie is onuitputtelijk. Binnenkort zal de stroom van het dak goedkoper zijn dan de conventionele elektriciteit uit het stopcontact. Zonne-energie is onafhankelijk van de elektriciteitsnetten en brandstoffen. Het is de ideale bron voor particuliere en zakelijke stroomvoorziening. Overal en altijd beschikbaar. Waarom stroom uit zonne-energie? -De zon zal nog meer dan 4 miljard jaar schijnen en gratis zonne-energie leveren.


Zonnepanelen Houten

Net als in andere delen van Nederland wordt het gebruik van zonnepanelen ook in Houten steeds populairder. Veel huishoudens, bedrijven en openbare instellingen in Houten hebben ervoor gekozen om zonnepanelen te installeren om groene energie op te wekken en hun energierekening te verlagen.

In Houten zijn er verschillende mogelijkheden om zonnepanelen aan te schaffen en te laten installeren. Je kunt ervoor kiezen om rechtstreeks contact op te nemen met zonnepaneelinstallateurs in Houten of in de omliggende regio. Ze kunnen je helpen bij het beoordelen van je energiebehoeften, het ontwerpen van een geschikt zonnesysteem en het installeren van de panelen op je dak.

Daarnaast kun je ook contact opnemen met energiecoöperaties in Houten. Energiecoöperaties zijn lokale samenwerkingsverbanden van burgers die zich inzetten voor duurzame energieprojecten, waaronder zonne-energie. Ze kunnen je helpen bij het vinden van informatie over zonnepanelen, collectieve inkoopacties organiseren en advies geven over de financiële aspecten, zoals subsidies en leningen.

Plaatsen in de buurt

×