logo
zonnepanelen installateur achtergrond
 Zoek zonnepanelen installateur in  Bijzonderheden Straal
Zoek installateur in+ Bijzonderheden
Home > Noord-Holland > Amsterdam


Zonnepanelen installateurs in Amsterdam

 
 
Zonnepanelen installateur
Plaats
01

WMR Loodgieters BV
Kometensingel 188, Amsterdam
Tel: 020-6901075
Jaren werkzaam: 13 jaar
5
werknemers

 Amsterdam
(+6km)

01

Extra informatie:
Duurzaamheid Techniek voor onze toekomst De toenemende energieprijzen en de onzekerheid over de aanwending van de traditionele energiebronnen laten ons inzien dat wij met zijn allen stil moeten staan bij het opwekken van deze energie. Dit alles om te kunnen blijven genieten van warmte en comfort in uw woning of bedrijfspand.

02

Schilt Electro BV
Pleimuiden 14/B, Amsterdam
Tel: 020-6937569
Jaren werkzaam: 30 jaar
3
werknemers

 Amsterdam
(+8km)

02

03

Loodgieters- en installatiebedrijf L. Root B.V.
Portsmuiden 92, Amsterdam
Tel: 020-6134652
Jaren werkzaam: 43 jaar
23
werknemers

 Amsterdam
(+8km)

03

Reparatie

Certificering / branche organisatie:
VNI-UNETO BRL-KOMO

Extra informatie:
Groene energie Zonne-energie en oplossingen op maat Waarom wachten met de aanschaf van zonnepanelen, terwijl het nu al aantrekkelijk is om te investeren? Niet alleen voor woningen maar ook voor verenigingen van eigenaren en woningbouwverenigingen hebben wij oplossingen op maat. Ook het aanbrengen van een effectieve zonne-energie installatie verzorgen we graag. Samen met onze partner in deze, GreenEnergy, zijn wij in staat om uw gehele dak te renoveren en te verduurzamen.

04

Jack van der Spruit bv
Actief in Amsterdam
Tel: 020 6994743

 Diemen
(+7km)

04

Extra informatie:
Zonnepanelen Overweegt u ook om te investeren in zonne-energie? Wij kunnen u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden en de rendementen welke voor uw situatie haalbaar zijn.

05

D Doorn Technisch Installatiebedrijf CV Consulent
Actief in Amsterdam
Tel: 075-7711941
Jaren werkzaam: 24 jaar
1
werknemer

 Westzaan
(+11km)

05

06

Loodgietersbedrijf Ebbers B.V.
Actief in Amsterdam
Tel: 020-6842729

 Oude meer
(+12km)

06

Extra informatie:
Energiebesparing advies in Amsterdam, Badhoevedorp, Amstelveen e.o. Komende jaren wordt energie steeds duurder. Het is daarom slim om nu al te denken aan energiebesparende oplossingen. Dat kunnen kleine aanpassingen zijn zoals het gebruik van moderne radiatorthermostaten. Wilt u liever minder afhankelijk zijn van fossiele brandstoffen? Kies dan voor een duurzaam systeem zoals een warmtepomp of zonneboiler.


Zonnepanelen Amsterdam

Zonnepanelen in Amsterdam zijn ook erg populair en steeds meer mensen kiezen ervoor om zonne-energie te benutten in deze stad. Amsterdam is sterk gericht op duurzaamheid en heeft een ambitieus doel om in de toekomst volledig klimaatneutraal te worden.

Net als in Rotterdam bieden zonnepanelen in Amsterdam verschillende voordelen. Allereerst kunnen zonnepanelen je energierekening verlagen door je eigen elektriciteit op te wekken. Dit kan vooral gunstig zijn gezien de stijgende energieprijzen. Daarnaast draag je bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot en het bevorderen van duurzame energiebronnen.

Als je overweegt om zonnepanelen in Amsterdam te installeren, zijn er verschillende gespecialiseerde bedrijven en installateurs beschikbaar. Je kunt contact opnemen met lokale leveranciers en installateurs van zonnepanelen om offertes te ontvangen en meer informatie te krijgen over het installatieproces, de kosten en de verwachte energieopbrengst.

Bij het installeren van zonnepanelen in Amsterdam is het belangrijk om rekening te houden met de locatie en oriëntatie van je dak. Een dak op het zuiden gericht is over het algemeen het meest ideaal, maar ook daken op het oosten of westen kunnen nog steeds goede resultaten opleveren. Een professionele installateur kan je helpen bij het beoordelen van de beste opstelling voor jouw specifieke situatie.

Daarnaast is het raadzaam om te onderzoeken of er subsidies, regelingen of andere financiële voordelen beschikbaar zijn voor het installeren van zonnepanelen in Amsterdam. Nederland heeft verschillende stimuleringsmaatregelen en subsidieprogramma's om duurzame energieprojecten te ondersteunen, zoals de Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE) en de Salderingsregeling.

Kortom, zonnepanelen zijn een aantrekkelijke investering in Amsterdam, zowel vanuit financieel oogpunt als voor het bevorderen van duurzaamheid. Het is verstandig om professionele installateurs te raadplegen, offertes te vergelijken en goed geïnformeerd te worden voordat je een beslissing neemt over het installeren van zonnepanelen op jouw woning of gebouw.

Plaatsen in de buurt

×