logo
zonnepanelen installateur achtergrond
 Zoek zonnepanelen installateur in  Bijzonderheden Straal
Zoek installateur in+ Bijzonderheden
Home > Noord-Holland > Amstelveen


Zonnepanelen installateurs in Amstelveen

 
 
Zonnepanelen installateur
Plaats
01

H C L Brouwer Electrotechnisch Installatiebedrijf
Zijdelweg 19/B, Amstelveen
Tel: 06 53272747

 Amstelveen
(+5km)

01

Extra informatie:
H. Brouwer & Zn Green Energie – De Kwakel Welkom bij H. Brouwer & Zn Green Energie – De Kwakel en omstreken – Uw duurzame installateur, onderdeel van ‘De Brouwer Groep’. Bent u al “GROEN” of wilt u dat wij dat voor u doen? In 1992 is Henk Brouwer begonnen als zelfstandig ondernemer in de elektrotechnische wereld onder de naam ‘‘H. Brouwer & Zn Elektrotechniek’’.

02

Loodgietersbedrijf Ebbers B.V.
Actief in Amstelveen
Tel: 020-6842729

 Oude meer
(+6km)

02

Extra informatie:
Energiebesparing advies in Amsterdam, Badhoevedorp, Amstelveen e.o. Komende jaren wordt energie steeds duurder. Het is daarom slim om nu al te denken aan energiebesparende oplossingen. Dat kunnen kleine aanpassingen zijn zoals het gebruik van moderne radiatorthermostaten. Wilt u liever minder afhankelijk zijn van fossiele brandstoffen? Kies dan voor een duurzaam systeem zoals een warmtepomp of zonneboiler.

03

Martin van Grieken Installateurs
Actief in Amstelveen
Tel: 0297 560882
Jaren werkzaam: 35 jaar
2
werknemers

 Uithoorn
(+7km)

03

Extra informatie:
Zonnepanelen Martin van Grieken Installateurs levert en monteert zonnepanelen Nederlands licht is prima om duurzaam elektriciteit mee op te wekken. Woont u in Amsterdam of omgeving en bent u op zoek naar Zonnepanelen? Dan bent u bij Martin van Grieken aan het juiste adres. Wij leveren Zonnepanelen tegen een scherpe prijs. Voordelen van Zonnepanelen -Lagere energiekosten -Onafhankelijk van energieleveranciers -Zonnepanelen zijn fiscaal aftrekbaar -Milieuvriendelijk.

04

Jack van der Spruit bv
Actief in Amstelveen
Tel: 020 6994743

 Diemen
(+9km)

04

Extra informatie:
Zonnepanelen Overweegt u ook om te investeren in zonne-energie? Wij kunnen u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden en de rendementen welke voor uw situatie haalbaar zijn.

05

Technisch Installatiebedrijf Van Zijtveld
Actief in Amstelveen
Tel: 0297-285158
Jaren werkzaam: 49 jaar
7
werknemers

 Mijdrecht
(+10km)

05

Certificering / branche organisatie:
STEK SEI Sterkin Uneto-VNI VCA gecertificeerd

Extra informatie:
PV zonnepanelen ‘De zon komt voor niets op!’ PV zonnepanelen zijn ‘hot’ in Nederland. Ze zijn inmiddels onderdeel geworden van het Nederlandse straatbeeld. Steeds meer bedrijven en huishoudens kiezen ervoor om zonnepanelen aan te schaffen. PV is een afkorting van ‘photovoltaic cel’, oftewel zonnecel. Een zonnecel is gemaakt van een metaal genaamd silicium en heeft als bijzondere eigenschap dat het daglicht om kan zetten naar elektrische energie.

06

De Vries Installatietechniek b.v
Actief in Amstelveen
Tel: 023 - 5616322
Jaren werkzaam: 59 jaar
14
werknemers

 Hoofddorp
(+12km)

06

Reparatie

Certificering / branche organisatie:
Uneto-VNI Dekra Bureau Veritas Overig Gaserkening Watererkening F-gassen (stek) KOMO-instal gesertifiseerd (BRL)

Extra informatie:
Zonnestroom panelen: Een zonnepaneel of PV-paneel (van het Engelse ’Photo-Voltaic’) is een paneel dat zonne-energie omzet in elektriciteit. Hiertoe wordt een groot aantal fotovoltaïsche cellen op een paneel gemonteerd. De zonne-energie die zo wordt opgevangen is een vorm van duurzame energie, met andere voor- en nadelen dan energieopwekking met fossiele brandstoffen. Zonnepanelen worden ook toegepast voor energieopwekking in de ruimtevaart.


Zonnepanelen Amstelveen

Zonnepanelen zijn een populaire en milieuvriendelijke manier om duurzame energie op te wekken, en ook in Amstelveen, Nederland, worden ze steeds meer gebruikt. Zonnepanelen zetten zonlicht om in elektriciteit, waardoor je je eigen groene energie kunt produceren en je energiekosten kunt verlagen.

Als je geïnteresseerd bent in het installeren van zonnepanelen in Amstelveen, zijn er verschillende bedrijven en installateurs die gespecialiseerd zijn in zonne-energiesystemen. Je kunt online zoeken naar lokale zonne-energiebedrijven in Amstelveen of in de omgeving om offertes en informatie te krijgen over de installatie van zonnepanelen.

Bij het kiezen van een zonnepaneelinstallateur is het belangrijk om rekening te houden met factoren zoals ervaring, reputatie, garanties en prijzen. Het kan ook nuttig zijn om referenties op te vragen en beoordelingen van andere klanten te lezen om een weloverwogen beslissing te nemen.

Daarnaast is het raadzaam om te kijken naar eventuele subsidiemogelijkheden of andere financiële regelingen die beschikbaar zijn voor zonne-energieprojecten in Amstelveen. Op die manier kun je mogelijk profiteren van extra financiële voordelen bij de aanschaf en installatie van zonnepanelen.

Het is altijd verstandig om een professionele installateur te raadplegen voor specifieke informatie en advies over zonnepanelen in Amstelveen, omdat zij je kunnen helpen bij het bepalen van de meest geschikte opties voor jouw specifieke situatie. Zij kunnen ook informatie verstrekken over vergunningen en andere technische aspecten die relevant zijn voor de installatie van zonnepanelen in Amstelveen.

Plaatsen in de buurt

×