logo
zonnepanelen installateur achtergrond
 Zoek zonnepanelen installateur in  Bijzonderheden Straal
Zoek installateur in+ Bijzonderheden
Home > Groningen > Stadskanaal


Zonnepanelen installateurs in Stadskanaal

 
 
Zonnepanelen installateur
Plaats
01

MTB Service
Semsstraat 17, Stadskanaal
Tel: 085-0653086
Jaren werkzaam: 15 jaar
2
werknemers

 Stadskanaal
(+3km)

01

Extra informatie:
Nederlands zonlicht is prima geschikt om duurzaam elektriciteit mee op te wekken. De zon is een onuitputtelijke bron van schone energie. Ook in het regenachtige Nederland schijnt de zon vaak genoeg om in onze energiebehoefte te voorzien. Met een duurzame “zonne” energiesysteem van MTB Service zet u het zonlicht om naar elektrische energie. Deze energie kunt u dan direct terugleveren aan het stroomnet.

02

Harry Kloeze Installatietechniek
Hoofdstraat 109, Stadskanaal
Tel: 0599 618886
Jaren werkzaam: 16 jaar
41
werknemers

 Stadskanaal
(+2km)

02

Extra informatie:
Zonnepanelen Energie opwekken met zonnepanelen Met zonnepanelen bespaar je veel geld op je energielasten en lever je een bijdrage aan een beter milieu. Heb je interesse in zonnepanelen, maar weet je nog niet precies hoeveel en wat voor soort panelen je wilt en kunt plaatsen? Afhankelijk van je wensen en eisen kun je zelf een keuze maken uit de verschillende soorten zonnepanelen.

03

Huisman Warmtetechniek b.v.
Steenhouwer 22, Stadskanaal
Tel: 0599 - 650123
Jaren werkzaam: 29 jaar
32
werknemers

 Stadskanaal
(+2km)

03

Extra informatie:
ZONNE-ENERGIE IS NIET MEER WEG TE DENKEN Bij het verduurzamen van een bedrijfspand, gebouw of woning is zonne-energie bijna niet meer weg te denken. Het is een schone en onuitputtelijke bron van energie met de mogelijkheid aardgas volledig te vervangen. Met die reden is Huisman Warmtetechniek een samenwerking aangegaan met Energiewacht Solar. Onder deze naam zijn duurzame zonne-energiesystemen sterk vertegenwoordigd.

04

Wijk installatie- beveiligingstechniek en totaalsanitair
Actief in Stadskanaal
Tel: 0599-413364
Jaren werkzaam: 19 jaar
15
werknemers

 Musselkanaal
(+6km)

04

Certificering / branche organisatie:
UNETO-VNI

Extra informatie:
Zonnepanelen Wij leveren kwalitatief hoogwaardige en betaalbare zonnepanelen aan particulieren en bedrijven die flink willen besparen op hun energierekening. Door de zon als energiebron te gebruiken, word je onafhankelijk van energiebedrijven. Wij bieden deskundig advies over de beste oplossing voor iedere situatie. Ook nemen wij op alle mogelijke manieren de zorg uit handen. Wij kunnen tegen een zeer goede prijs kwaliteit verhouding leveren.

05

Blaauw Installatietechniek
Actief in Stadskanaal
Tel: 0599 671416
Jaren werkzaam: 8 jaar
1
werknemer

 2e exloermond
(+7km)

05

Extra informatie:
Zonnepanelen laten plaatsen in regio Stadskanaal? Wij zorgen voor de juiste installatie en montage van uw zonnepanelen Stroom opwekken met zonnepanelen was nog nooit zo aantrekkelijk! Uw zonnepanelen verdienen zich terug in 8 jaar Blaauw installatietechniek is heeft zich gespecialiseerd in het plaatsen en installeren van zonnepanelen. In de regio Stadskanaal hebben wij al verschillende daken voorzien van duurzame zonnepanelen.

06

Rutherm Installatietechniek
Actief in Stadskanaal
Tel: 0599-852888
Jaren werkzaam: 15 jaar
1
werknemer

 Buinen
(+11km)

06

Extra informatie:
Zonnepanelen Zonnepanelen zijn bij uitstek de meest populaire manier van energie besparing op dit moment. Er zijn echter ook veel verhalen over zonnepanelen en het plaatsen daarvan, met name het rendement van zonnepanelen. Hieronder zullen we u proberen wat meer duidelijkheid te geven echter wilt u weten wat voor uw situatie het beste is, neem dan contact met ons op. Werking zonnepanelen Zonnepanelen zijn een verzameling van fotovoltaïsche cellen, die ook wel zonnecellen worden genoemd.


Zonnepanelen Stadskanaal

Zonnepanelen, ook wel fotovoltaïsche panelen genoemd, worden gebruikt om zonne-energie om te zetten in elektriciteit. Ze zijn een milieuvriendelijke en duurzame manier om energie op te wekken. Als je geïnteresseerd bent in het installeren van zonnepanelen in Stadskanaal, zijn er verschillende aspecten waar je rekening mee moet houden.

Locatie en dakoriëntatie: Het is belangrijk om te bepalen of je dak geschikt is voor het installeren van zonnepanelen. Een dak dat naar het zuiden is gericht en voldoende ononderbroken zonlicht ontvangt, is ideaal. Andere oriëntaties, zoals oost of west, kunnen ook werken, maar het rendement kan lager zijn.

Dakconditie: Controleer of je dak in goede staat verkeert voordat je zonnepanelen installeert. Het dak moet stevig genoeg zijn om het extra gewicht van de panelen te dragen. Als het dak binnenkort moet worden vervangen, is het verstandig om eerst het dak te renoveren voordat je zonnepanelen installeert.

Aantal benodigde panelen: Het aantal zonnepanelen dat je nodig hebt, hangt af van je energieverbruik en het beschikbare dakoppervlak. Een professionele installateur kan je helpen bij het bepalen van de juiste capaciteit en het optimale aantal panelen voor jouw situatie.

Kosten en financiële aspecten: Informeer bij verschillende zonnepaneelinstallateurs naar de prijzen en de beschikbare financieringsopties. Het kan lonend zijn om te onderzoeken of er subsidies, belastingvoordelen of andere financiële stimuleringsmaatregelen zijn die je kunnen helpen bij de aanschaf en installatie van zonnepanelen.

Installateur selecteren: Kies een betrouwbare en ervaren installateur die gespecialiseerd is in zonnepanelen. Vraag om referenties en lees beoordelingen van andere klanten om ervoor te zorgen dat je met een gerenommeerd bedrijf samenwerkt.

TIPTip: Het is raadzaam om een professionele zonnepaneelinstallateur te raadplegen om een gedetailleerd advies te krijgen dat specifiek is afgestemd op jouw situatie in Stadskanaal. Zij kunnen je helpen bij het beoordelen van de haalbaarheid, het ontwerpen van het systeem en het uitvoeren van de installatie.

Plaatsen in de buurt

×