logo
zonnepanelen installateur achtergrond
 Zoek zonnepanelen installateur in  Bijzonderheden Straal
Zoek installateur in+ Bijzonderheden
Home > Limburg > Roermond (LI)


Zonnepanelen installateurs in Roermond (LI)

 
 
Zonnepanelen installateur
Plaats
01

Aad IBA Installatiebedrijf
Produktieweg 1, Roermond
Tel: 0475-792 007
Jaren werkzaam: 16 jaar
2
werknemers

 Roermond
(+5km)

01

Weekendservice
Reparatie
24-uursservice

Extra informatie:
Solarsystemen Uw huidige cv-ketel voldoet nog prima, maar toch wilt u meer energie besparen en minder gas gaan verbruiken? Een zonneboiler is heel goed te combineren met een gastoestel. In de zomermaanden verbruikt u geen gas meer voor het warme water, en ook op de zonnige dagen in het voor- en najaar heeft u er profijt van.

02

Custers installatie
Achilleslaan 1, Roermond
Tel: 0475 328 052
Jaren werkzaam: 11 jaar
5
werknemers

 Roermond
(+1km)

02

Reparatie

Certificering / branche organisatie:
Uneto-VNI Erkend installatiebedrijf voor gas registratie bij SEI

Extra informatie:
Duurzaam Innoveren en voorbereid zijn op de toekomst met Custers InstalCenter! Onze adviseur kan u informeren over de mogelijkheid tot besparen op uw gasverbruik of elektriciteit in bestaande bouw of nieuwbouwwoning. Van hybride systemen tot all-electric warmtepompen voor uw huis en dan meteen uw dak voorzien van zonnepanelen. Wij berekenen en leveren complete lucht/water warmtepompen, zonneboilers en pv installaties.

03

Pleunis Installaties
Actief in Roermond (LI)
Tel: 0475 532451
Jaren werkzaam: 18 jaar
1
werknemer

 Sint odilienberg
(+6km)

03

Extra informatie:
Zonnepanelen De zon is een onuitputtelijke energiebron. De zonne-energie wordt opgevangen en omgevormd zodat deze energie gebruikt kan worden. Voor thuisgebruik zijn er 2 toepassingen : Via een collector en een boiler wordt de zonne-energie omgezet in warmte die wordt overgedragen aan een tapwatersysteem voor warmwater en eventueel aan de verwarming. Via zonnepanelen en een omvormer wordt de zonne-energie omgezet in stroom.

04

Installatiebedrijf John van Dijck
Actief in Roermond (LI)
Tel: 0475-501677
Jaren werkzaam: 27 jaar
7
werknemers

 Swalmen
(+7km)

04

Extra informatie:
Electra Wij leveren oplossingen voor professionele bedrijfsinstallaties en voor particulieren. Daarbij werken we volgens de NEN1010 en NEN3140 normen. Installatiebedrijf John van Dijck is aangesloten bij UNETO VNI, de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de electrotechnische detailhandel. Onze bekwame en ervaren medewerkers leveren geschikt werk af waar we op aangesproken willen worden.

05

Van Lier Installatietechniek Maasbracht BV
Actief in Roermond (LI)
Tel: 0475-462105
Jaren werkzaam: 15 jaar
9
werknemers

 Maasbracht
(+9km)

05

Extra informatie:
Zonnepanelen Het rendement van zonne-energie is groter dan het rendement op uw spaarrekening! Denkt u erover om te investeren in duurzame elektriciteit met zonnepanelen? Neem dan contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden. Want met het rendement van het Nefit CentroSolar Zonnestroomsysteem, dat aantoonbaar hoger ligt dan andere systemen, gaat u optimaal profiteren van de zon! Nefit biedt unieke zekerheden: geen losse componenten van verschillende leveranciers, maar een compleet

06

Jeroen Peeters Installatiebedrijf
Actief in Roermond (LI)
Tel: 077-4746564
Jaren werkzaam: 13 jaar
1
werknemer

 Beesel
(+10km)

06

Reparatie

Extra informatie:
Zonnepanelen Particulier Wij als vooruitstrevend installatiebedrijf willen een duurzamer milieu. Hier helpen wij dan ook graag aan mee door zonnepanelen te plaatsen. Zonnepanelen maken het mogelijk om de kracht van zonlicht om te zetten naar energie. De zonnepanelen worden ook wel PV-cellen genoemd. Dit staat voor Photo-Voltaic-cellen. De zonnepanelen zijn eenvoudig op het dak van uw huis of bedrijfspand te plaatsen.


Zonnepanelen Roermond (LI)

Als u geïnteresseerd bent in het installeren van zonnepanelen in Roermond, zijn er verschillende opties en mogelijkheden beschikbaar. Hier zijn enkele stappen die u kunt volgen:

Onderzoek en planning: Begin met het onderzoeken van verschillende zonnepanelenleveranciers in Roermond. Kijk naar hun ervaring, beoordelingen van klanten en het soort zonnepanelen dat ze aanbieden. Bepaal ook hoeveel energie u wilt opwekken en hoeveel ruimte u beschikbaar heeft voor de installatie.

Offertes aanvragen: Neem contact op met verschillende zonnepanelenleveranciers en vraag offertes aan. Zorg ervoor dat u alle benodigde informatie verstrekt, zoals de locatie van uw woning, uw energieverbruik en eventuele specifieke vereisten die u heeft.

Technisch advies en ontwerp: Na ontvangst van de offertes kunt u een afspraak maken met de gekozen leveranciers om uw wensen te bespreken. Zij kunnen u adviseren over het optimale ontwerp en de technische aspecten van de installatie, zoals het aantal benodigde zonnepanelen en de plaatsing op uw dak.

Financiële aspecten: Onderzoek de verschillende financiële regelingen en subsidies die beschikbaar zijn voor zonnepaneelinstallaties in Roermond. In Nederland is er bijvoorbeeld de Stimuleringsregeling Duurzame Energie (SDE++) en de BTW-teruggave op de aanschaf en installatie van zonnepanelen.

Installatie en onderhoud: Nadat u een definitieve keuze heeft gemaakt, zal de gekozen leverancier de zonnepanelen installeren. Zorg ervoor dat u ook informatie krijgt over het onderhoud van de zonnepanelen en eventuele garanties die worden aangeboden.

TIPTip: Het is belangrijk om samen te werken met een professionele en ervaren zonnepanelenleverancier om ervoor te zorgen dat de installatie correct wordt uitgevoerd en u het maximale rendement uit uw zonnepanelen haalt.

Plaatsen in de buurt

×