logo
zonnepanelen installateur achtergrond
 Zoek zonnepanelen installateur in  Bijzonderheden Straal
Zoek installateur in+ Bijzonderheden
Home > Zeeland > Middelburg


Zonnepanelen installateurs in Middelburg

 
 
Zonnepanelen installateur
Plaats
01

Installatie & Loodgietersbedrijf J de Visser BV
Koudekerkseweg 163, Middelburg
Tel: 0118-636340

 Middelburg
(+3km)

01

Extra informatie:
Laat de zon maar schijnen ! De zon geeft u letterlijk energie. Met zonnepanelen op het dak van uw huis kunt u zelf makkelijk stroom opwekken. Men noemt ze ook wel PV-panelen, naar het Engelse begrip Photo Voltaic energy. Het systeem maakt gebruik van de omzetting van licht naar spanning. Zonnestroompanelen zijn dus andere zonnepanelen dan collectoren van een zonneboiler. Hoe werken zonnepanelen? Een PV-systeem bestaat uit zonnepanelen, een omvormer en elektriciteitskabels.

02

Midavaine Installatiebedrijf
Actief in Middelburg
Tel: 0118-612330
Jaren werkzaam: 69 jaar
13
werknemers

 Serooskerke
(+6km)

02

Extra informatie:
Zonne Energie Aan de comforteisen voldoen én toch het milieu sparen, dat is in feite het kernpunt van de ATAG ZonLichtSystemen. Deze zonnesystemen zetten zonneenergie om in warm water en reageren niet alleen op directe zonnestraling maar ook op licht. Het toevallig aanwezige wolkendek speelt slechts een ondergeschikte rol, vandaar de term ZonLichtSysteem. ATAG biedt ook een Q-Solar die zowel voor warmwater als verwarming de gratis zonne-energie benut.

03

Installatiebedrijf Zuid BV
Actief in Middelburg
Tel: 0113-372873
Jaren werkzaam: 32 jaar
12
werknemers

 Kamperland
(+11km)

03

Extra informatie:
Steeds meer huizen worden enegiezuinig gebouwd. Met de aanleg van zonnepanelen bespaart u veel energie. Vraag vrijblijvend een offerte aan, wij helpen u graag.

04

Zuidweg - Zwartepoorte Installatiebedrijf
Actief in Middelburg
Tel: 0113-561386
Jaren werkzaam: 13 jaar
12
werknemers

 Heinkenszand
(+14km)

04

Weekendservice
Reparatie
24-uursservice
05

Installatiebedrijf van Looy
Actief in Middelburg
Tel: 0117-301397
Jaren werkzaam: 13 jaar
6
werknemers

 Ijzendijke
(+21km)

05

Reparatie

Certificering / branche organisatie:
Uneto-VNI

06

Saman Groep Zierikzee
Actief in Middelburg
Tel: 0111-412647
Jaren werkzaam: 5 jaar
224
werknemers

 Zierikzee
(+28km)

06

Reparatie
24-uursservice

Extra informatie:
Zonnepanelen De Saman Groep wil duurzame zonne-energie voor iedereen in Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Brabant bereikbaar maken met zonnepanelen. Met een uitgebreid assortiment aan A-merk zonnepanelen van Meyer Burger en DMEGC is er altijd een pakket dat past bij uw situatie en wensen. Van losse zonnepanelen en omvormers, tot zorgvuldig samengestelde pakketten met zonnepanelen én een bijpassende SolarEdge of Solis omvormer.


Zonnepanelen Middelburg

Als u op zoek bent naar informatie over zonnepanelen in Middelburg, zijn hier enkele belangrijke punten om te overwegen:

Zonnepaneelinstallatiebedrijven: Er zijn verschillende installatiebedrijven in en rond Middelburg die gespecialiseerd zijn in zonne-energiesystemen. U kunt online zoeken naar lokale bedrijven en offertes opvragen om een idee te krijgen van de kosten en mogelijkheden.

Subsidies en regelingen: In Nederland zijn er verschillende subsidies en regelingen beschikbaar om de installatie van zonnepanelen te stimuleren. U kunt informatie vinden over de huidige regelingen en subsidies op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) of bij uw gemeente.

Dakoriëntatie en schaduw: Voordat u zonnepanelen installeert, is het belangrijk om de oriëntatie en schaduw op uw dak te evalueren. Zonnepanelen presteren het beste wanneer ze naar het zuiden gericht zijn en minimale schaduw hebben van omliggende gebouwen of bomen.

Kosten en terugverdientijd: De kosten van zonnepanelen kunnen variëren, afhankelijk van factoren zoals het aantal panelen, het vermogen en de kwaliteit. Het is raadzaam om offertes van verschillende installateurs te vergelijken en een kosten-batenanalyse te maken om de verwachte terugverdientijd te beoordelen.

Onderhoud en garantie: Houd er rekening mee dat zonnepanelen regelmatig onderhoud nodig hebben om optimaal te blijven presteren. Informeer bij installateurs naar de garantievoorwaarden en eventuele onderhoudscontracten.

TIPTip: Het is raadzaam om contact op te nemen met lokale zonne-energiebedrijven voor specifieke informatie en advies op maat voor uw situatie in Middelburg. Zij kunnen u helpen bij het bepalen van de beste oplossing voor uw woning en energiebehoeften.

Plaatsen in de buurt

×