logo
zonnepanelen installateur achtergrond
 Zoek zonnepanelen installateur in  Bijzonderheden Straal
Zoek installateur in+ Bijzonderheden
Home > Groningen > Leek


Zonnepanelen installateurs in Leek

 
 
Zonnepanelen installateur
Plaats
01

Winter-Leek Installatiebedrijf BV
Industriepark 39, Leek
Tel: 0594-512686
Jaren werkzaam: 27 jaar
5
werknemers

 Leek
(+1km)

01

Extra informatie:
Zonnepanelen: Naast zonneboilers installeren wij ook zonnepanelen voor het opwekken van elektriciteit, een zeer effectieve manier om met zonne-energie om te gaan.

02

Bruins & Zonen Installatiebedrijf
Actief in Leek
Tel: 050-5019307

 Roden
(+5km)

02

Reparatie

Extra informatie:
Zonnepanelen installeren in Roden Snelle installatie door specialisten Wilt u ook geld besparen op uw energie? Dat wil iedereen natuurlijk wel. Daarom is het installeren van zonnepanelen misschien wel iets voor u. installatiebedrijf Bruins uit Roden is hier specialist in. Waarom kiezen voor zonne-energie? De zon heeft de toekomst! Zonne-energie is een vorm van duurzame energie. Zonlicht is goed om te zetten in energie.

03

Senk Installatieservice
Actief in Leek
Tel: 050-5018442
Jaren werkzaam: 18 jaar
5
werknemers

 Roden
(+5km)

03

Reparatie

Extra informatie:
Duurzame energie Er wordt door de overheid continue gekeken naar mogelijkheden om woningeigenaren te stimuleren om meer aan energiebesparing te gaan doen, en zoveel mogelijk over te stappen op duurzame energie. De overheid stimuleert woningeigenaren door het verstrekken van subsidies en mogelijkheden, zoals belastingvoordeel. Duurzame oplossingen Voor duurzame oplossingen bent u bij SenK installatieservice aan het juiste adres.

04

Van Riesen Installatietechniek
Actief in Leek
Tel: 050-7271020
Jaren werkzaam: 10 jaar
21
werknemers

 Roden
(+5km)

04

Extra informatie:
Zonnepanelen Van Riesen Duurzame Installatietechniek is dé zonnepaneel specialist. Wij leveren en monteren zonnepanelen met een goed advies en tegen een scherpe prijs. Wij werken uitsluitend met de beste merken en geven standaard 25 jaar garantie op de panelen! Zo wordt uw energierekening wel heel erg zonnig! zp-schemaMede dankzij de populariteit in andere landen, zijn de afgelopen jaren de prijzen van zonnepanelen drastisch gedaald.

05

v/d Akker Installatie, Service & Onderhoud
Actief in Leek
Tel: 06-53229732
Jaren werkzaam: 9 jaar
1
werknemer

 Roden
(+5km)

05

Extra informatie:
Duurzaamheid Als u kiest voor duurzame energie heeft u verschillende mogelijkheden. -Een zonneboiler (zonnecollector). Deze gebruikt de energie van de zon om water te verwarmen. Dit water kan vervolgens worden gebruikt in uw badkamer of keuken. -PV-panelen (zonnepanelen). Deze panelen zetten de energie van de zon om in elektriciteit. Deze stroom wordt vervolgens gebruikt in uw huis. Een overschot aan opgewekte elektriciteit kan terug worden geleverd aan het elektriciteitsnet.


Zonnepanelen Leek

Als je geïnteresseerd bent in het installeren van zonnepanelen in Leek, zijn er verschillende aspecten waar je rekening mee moet houden. Hier zijn enkele belangrijke punten:

Locatie en dakoriëntatie: Controleer of je dak geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen. Een dak dat naar het zuiden is gericht en voldoende onbelemmerde zonlichtinval gedurende de dag heeft, is ideaal. Andere oriëntaties, zoals oost of west, kunnen ook werken, maar het rendement kan lager zijn.

Dakconditie: Zorg ervoor dat je dak in goede staat verkeert voordat je zonnepanelen laat installeren. Het dak moet voldoende draagkracht hebben om het gewicht van de panelen te kunnen dragen. Laat indien nodig een dakinspectie uitvoeren en eventuele reparaties of renovaties uitvoeren voordat je de zonnepanelen laat plaatsen.

Aantal benodigde panelen: Het aantal zonnepanelen dat je nodig hebt, hangt af van je energieverbruik en het beschikbare dakoppervlak. Een professionele installateur kan je helpen bij het bepalen van de juiste capaciteit en het optimale aantal panelen voor jouw situatie.

Kosten en financiering: Informeer bij verschillende zonnepaneelinstallateurs naar de prijzen en beschikbare financieringsopties. Het kan de moeite waard zijn om te onderzoeken of er subsidies, belastingvoordelen of andere financiële stimuleringsmaatregelen beschikbaar zijn die je kunnen helpen bij de aanschaf en installatie van zonnepanelen.

Selectie van een installateur: Kies een betrouwbare en ervaren installateur die gespecialiseerd is in zonnepanelen. Vraag om referenties en lees beoordelingen van andere klanten om ervoor te zorgen dat je met een gerenommeerd bedrijf samenwerkt.

TIPTip: Het is raadzaam om een professionele zonnepaneelinstallateur te raadplegen om een gedetailleerd advies te krijgen dat specifiek is afgestemd op jouw situatie in Leek. Zij kunnen je helpen bij het beoordelen van de haalbaarheid, het ontwerpen van het systeem en het uitvoeren van de installatie.

Plaatsen in de buurt

×