logo
zonnepanelen installateur achtergrond
 Zoek zonnepanelen installateur in  Bijzonderheden Straal
Zoek installateur in+ Bijzonderheden
Home > Limburg > Kerkrade


Zonnepanelen installateurs in Kerkrade

 
 
Zonnepanelen installateur
Plaats
01

Caumon Installatiebedrijf VOF
Kloosterraderstraat 70, Kerkrade
Tel: 045-5351304
Jaren werkzaam: 7 jaar
3
werknemers

 Kerkrade
(+1km)

01

Extra informatie:
Welkom bij Caumon Installatiebedrijf Kerkrade Installatiebedrijf Caumon is een jong en dynamisch bedrijf met een ruime ervaring in verwarmings- en loodgieters werkzaamheden. Ons bedrijf is erkend op zowel GASTECHNISCH als op WATERTECHNISCH gebied. Bij ons kunt u terecht voor werkzaamheden op het gebied van: ...

02

Hajnadi Klimaattechniek BV
Langheckweg 13, Kerkrade
Tel: 045 - 5451200

 Kerkrade
(+1km)

02

Extra informatie:
Energiebesparende oplossingen voor uw woning Veel mensen investeren vandaag de dag in het verduurzamen van hun woning. Óók u kunt uw energieverbruik beperken, o.a. door te zorgen voor een goede isolatie van uw vloer, dak, ramen, muren en gevels. Een goed geïsoleerde woning is een voorwaarde om op een duurzame manier in uw eigen energie te kunnen voorzien.

03

Installatie Techniek D W C Schoutens
Actief in Kerkrade
Tel: 045-5256235

 Brunssum
(+12km)

03

Extra informatie:
Zonne-energie Investeer NU in uw eigen zonnepanelen! Voor het opwekken van zonnestroom heb je nodig: -Zonnepanelen· -Omvormer· -Bevestigingssysteem· -Wat kabel· -Een dak op het zuid-westen tot zuid-oosten Zonnepanelen Het zonnepaneel of photovoltaïsch (PV) paneel zet licht om in elektriciteit. De opgewekte energie wordt door een omvormer omgezet in bruikbare elektriciteit.

04

Piet Ploemen Bouw- en Installatieservice
Actief in Kerkrade
Tel: 045-5242530

 Nuth
(+13km)

04

Extra informatie:
Zonne-energie Waar de zon schijnt is leven. Waar de zon schijnt is warmte. De zonnewarmte is helemaal gratis! Dus waarom zouden wij daar geen gebruik van maken? Besparing Met de laatste ontwikkelingen op het gebied van zonne-energie kunnen we echt besparen en het is ook nog eens milieuvriendelijk. De zon levert op een schuin dakvlak, gericht op het zuiden, jaarlijks vijfhonderd keer zoveel energie als nodig is voor een warme douche.

05

M de Lange installatietechniek
Actief in Kerkrade
Tel: 045-5650615

 Nuth
(+15km)

05

06

Gebroeders Linssen
Actief in Kerkrade
Tel: 046-4431550
Jaren werkzaam: 57 jaar
1
werknemer

 Schinnen
(+16km)

06


Zonnepanelen Kerkrade

Als u op zoek bent naar informatie over zonnepanelen in Kerkrade, zijn hier enkele belangrijke punten om te overwegen:

Zonnepaneelinstallatiebedrijven: Er zijn verschillende installatiebedrijven in en rond Kerkrade die gespecialiseerd zijn in zonne-energiesystemen. U kunt online zoeken naar lokale bedrijven en offertes opvragen om een idee te krijgen van de kosten en mogelijkheden.

Subsidies en regelingen: In Nederland zijn er verschillende subsidies en regelingen beschikbaar om de installatie van zonnepanelen te stimuleren. U kunt informatie vinden over de huidige regelingen en subsidies op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) of bij uw gemeente.

Dakoriëntatie en schaduw: Voordat u zonnepanelen installeert, is het belangrijk om de oriëntatie en schaduw op uw dak te evalueren. Zonnepanelen presteren het beste wanneer ze naar het zuiden gericht zijn en minimale schaduw hebben van omliggende gebouwen of bomen.

Kosten en terugverdientijd: De kosten van zonnepanelen kunnen variëren, afhankelijk van factoren zoals het aantal panelen, het vermogen en de kwaliteit. Het is raadzaam om offertes van verschillende installateurs te vergelijken en een kosten-batenanalyse te maken om de verwachte terugverdientijd te beoordelen.

Onderhoud en garantie: Houd er rekening mee dat zonnepanelen regelmatig onderhoud nodig hebben om optimaal te blijven presteren. Informeer bij installateurs naar de garantievoorwaarden en eventuele onderhoudscontracten.

TIPTip: Het is raadzaam om contact op te nemen met lokale zonne-energiebedrijven voor specifieke informatie en advies op maat voor uw situatie in Kerkrade. Zij kunnen u helpen bij het bepalen van de beste oplossing voor uw woning en energiebehoeften.

Plaatsen in de buurt

×