logo
zonnepanelen installateur achtergrond
 Zoek zonnepanelen installateur in  Bijzonderheden Straal
Zoek installateur in+ Bijzonderheden
Home > Noord-Holland > Hilversum


Zonnepanelen installateurs in Hilversum

 
 
Zonnepanelen installateur
Plaats
01

Mijnhout BV Installatiebedrijf
Nieuwe Havenweg 75-2, Hilversum
Tel: 035-6247504
Jaren werkzaam: 22 jaar

 Hilversum
(+3km)

01

Extra informatie:
Warmtepompen en zonnepanelen De keuze voor een klimaatvriendelijke verwarmingsoplossing zoals een warmtepomp loont zich voor u en voor het klimaat. Waarom? Met de hoog efficiënte warmtepomptechnologie vermindert u niet alleen uw CO2-uitstoot, maar bespaart u ook aanzienlijk op uw energiekosten. Door het stimuleren van hernieuwbare energieopwekking, wordt Nederland minder afhankelijk van fossiele brandstoffen zoals kolen, olie en gas.

02

Installatiebedrijf Vlijm
Naarderstraat 87/A, Hilversum
Tel: 035-6217714
Jaren werkzaam: 60 jaar
2
werknemers

 Hilversum
(+1km)

02

Extra informatie:
Duurzame energie Duurzame energie wordt steeds belangrijker, de fossiele brandstoffen worden schaarser en daardoor duurder. Ook worden er allerlei maatregelen bedacht om het besparen op het verbruik van de fossiele brandstoffen te bevorderen. Een van de mogelijkheden om hierop te besparen is het plaatsen van een zonneboiler, hiervoor zijn verschillende systemen leverbaar, van een zonnecollector gekoppeld aan een indirect gestookte boiler, tot een hybride systeem waarbij de zonnewarmte gebruikt

03

Loodgieter- en Gasservicebedrijf Gebr Dijs BV
Nieuwe Havenweg 75-2, Hilversum
Tel: 035 582 39 19
Jaren werkzaam: >100 jaar
7
werknemers

 Hilversum
(+3km)

03

Reparatie

Certificering / branche organisatie:
Uneto-VNI

Extra informatie:
Warmtepompen en zonnepanelen Het vervangen van een cv ketel door een warmtepomp is prima te doen. De warmtepomp is een volwaardig alternatief om uw hele huis te verwarmen. Ook verkoeling is goed te doen en geen enkel probleem voor een warmtepomp. Mits uw verwarmingssysteem geschikt is. Een andere optie zijn zonnepanelen. Het installeren is een vak. Net als bij de installatie van een warmtepomp vereist het maatwerk.

04

Grotenhuis Installatie Buro BV
Actief in Hilversum
Tel: 035-6913074
Jaren werkzaam: >100 jaar
5
werknemers

 Bussum
(+6km)

04

Extra informatie:
Zonnepanelen met hoog rendement Zonnepanelen zijn één van de meest renderende investeringen die u op dit moment kunt doen. Afhankelijk van de ligging en helling van uw dak, kunt u zonnepanelen terugverdienen in 7 tot 8 jaar. Daarnaast draagt u, met zonnepanelen, bij aan een duurzaam milieu en klimaat.

05

Schipper Installatie
Actief in Hilversum
Tel: 035-5268540
Jaren werkzaam: 13 jaar
17
werknemers

 Huizen
(+10km)

05

Extra informatie:
Zonnepanelen Zonnepanelen (of PV panelen) wekken elektra op. Door aanschaf van zonnepanelen investeert u in uw eigen woning. U wekt uw eigen elektriciteit op en u wordt onafhankelijk van toekomstige stijgingen van energieprijzen. Een investering in zonnepanelen loont voor particulieren maar zeker ook voor ondernemers.

06

Van Lindenberg Technisch Installatiebedrijf
Actief in Hilversum
Tel: 0294-231017

 Loenen aan de vecht
(+11km)

06

Extra informatie:
Zonnepanelen Ook voor PV-panelen en Zonneboiler kunt u bij ons terecht. PV-panelen zijn een mooie manier om u energieverbruik terug te brengen of om zelfs stroom terug te leveren aan het energiebedrijf. hieronder ziet de opbrengst van de PV-panelen welke bij ons op de zaak liggen om ons energie verbruik terug te brengen.


Zonnepanelen Hilversum

Zonnepanelen zijn een populaire en milieuvriendelijke manier om schone energie op te wekken, en ook in Hilversum, Nederland, worden ze steeds meer gebruikt. Zonnepanelen zetten zonlicht om in elektriciteit, waardoor je je eigen duurzame energie kunt opwekken en je afhankelijkheid van fossiele brandstoffen kunt verminderen.

Als je geïnteresseerd bent in het installeren van zonnepanelen in Hilversum, zijn er verschillende bedrijven en installateurs die gespecialiseerd zijn in zonne-energiesystemen. Je kunt online zoeken naar lokale zonne-energiebedrijven in Hilversum of in de omgeving om offertes en informatie te krijgen over de installatie van zonnepanelen.

Bij het kiezen van een zonnepaneelinstallateur is het belangrijk om rekening te houden met factoren zoals ervaring, reputatie, garanties en prijzen. Het kan ook nuttig zijn om referenties op te vragen en beoordelingen van andere klanten te lezen om een weloverwogen beslissing te nemen.

Daarnaast is het raadzaam om te kijken naar eventuele subsidiemogelijkheden of andere financiële regelingen die beschikbaar zijn voor zonne-energieprojecten in Hilversum. Op die manier kun je mogelijk profiteren van extra financiële voordelen bij de aanschaf en installatie van zonnepanelen.

Het is altijd verstandig om een professionele installateur te raadplegen voor specifieke informatie en advies over zonnepanelen in Hilversum, omdat zij je kunnen helpen bij het bepalen van de meest geschikte opties voor jouw specifieke situatie. Zij kunnen ook informatie verstrekken over vergunningen en andere technische aspecten die relevant zijn voor de installatie van zonnepanelen in Hilversum.

Plaatsen in de buurt

×