logo
zonnepanelen installateur achtergrond
 Zoek zonnepanelen installateur in  Bijzonderheden Straal
Zoek installateur in+ Bijzonderheden
Home > Friesland > Heerenveen


Zonnepanelen installateurs in Heerenveen

 
 
Zonnepanelen installateur
Plaats
01

Bosma Installatietechniek BV
Heideburen 51, Heerenveen
Tel: 0513-624393
Jaren werkzaam: 27 jaar
12
werknemers

 Heerenveen
(+1km)

01

Reparatie
24-uursservice

Certificering / branche organisatie:
Uneto VNI Baderie

Extra informatie:
Zonnepanelen Particulier Wij als vooruitstrevend installatiebedrijf willen een duurzamer milieu. Hier helpen wij dan ook graag aan mee door zonnepanelen te plaatsen. Zonnepanelen maken het mogelijk om de kracht van zonlicht om te zetten naar energie. De zonnepanelen worden ook wel PV-cellen genoemd. Dit staat voor Photo-Voltaic-cellen. De zonnepanelen zijn eenvoudig op het dak van uw huis of bedrijfspand te plaatsen.

02

Titus Smit Installatietechniek
Jacob Hepkemastraat 13, Heerenveen
Tel: 06 51845947
Jaren werkzaam: 11 jaar
1
werknemer

 Heerenveen
(+2km)

02

Extra informatie:
Specialist in Elektrische Installaties; -Zonnepanelen; -Verlichting: advies, ontwerp en aanleg; -Camerasystemen; -Beveiliginginstallaties en -Airco installaties;

03

Minnesma Technisch Bedrijf W
Actief in Heerenveen
Tel: 0513-677370
Jaren werkzaam: 54 jaar
6
werknemers

 Oudehaske
(+4km)

03

Extra informatie:
Zonnepanelen Zonnepanelen (of PV panelen) wekken elektra op. Door aanschaf van zonnepanelen investeert u in uw eigen woning. U wekt uw eigen elektriciteit op en u wordt onafhankelijk van toekomstige stijgingen van energieprijzen. Een investering in zonnepanelen loont voor particulieren maar zeker ook voor ondernemers.

04

Huisman Sanidrõme Installatietechniek
Actief in Heerenveen
Tel: 0513-412572
Jaren werkzaam: 88 jaar
8
werknemers

 Joure
(+8km)

04

Extra informatie:
Zonnepanelen In 2020 heeft ongeveer 10 procent van de Nederlandse huishoudens zonnepanelen, en dat percentage neemt vrij snel toe. Dat is ook niet zo verwonderlijk als u kijkt naar de almaar stijgende energietarieven; de zon is gratis, dus het is eigenlijk zonde om daar geen gebruik van te maken! Wat zijn de voordelen van zonnepanelen? Met de installatie van zonnepanelen kunt u zelf uw eigen stroom opwekken.

05

Groen Installatiebedrijf BV
Actief in Heerenveen
Tel: 0561-615302
Jaren werkzaam: 36 jaar
12
werknemers

 Wolvega
(+10km)

05

Certificering / branche organisatie:
Uneto-Vni

Extra informatie:
Duurzame energie Wat is duurzame energie? Duurzame energie is energie uit bronnen die niet uitgeput raken, denk aan wind, water en zon. Bij de winning van duurzame energie komen geen vervuilende stoffen vrij zoals CO2 en het levert geen afval op dat lang opgeslagen moet worden, wat wel het geval is bij bijvoorbeeld het opwekken van kernenergie. Kortom, duurzame energie is schoon en onuitputtelijk.

06

vd Vegt Installatiebedrijf
Actief in Heerenveen
Tel: 0561-688618
Jaren werkzaam: 9 jaar
1
werknemer

 Oldeholtpade
(+11km)

06

Extra informatie:
Wat is zonne-energie? : Zonne-energie Zonne-energie is energie van de zon in de vorm van warmte en licht. Deze energie, samen met secundaire vormen zoals windenergie, waterkracht en biomassa vormt meer dan 99,9% van alle hernieuwbare energie op Aarde.


Zonnepanelen Heerenveen

Heerenveen is een stad in de provincie Friesland, en zonnepanelen zijn een populaire keuze voor duurzame energieopwekking in deze regio. Hier zijn enkele stappen die je kunt nemen als je geïnteresseerd bent in het installeren van zonnepanelen in Heerenveen:

Oriëntatie en hellingshoek: Zorg ervoor dat je zonnepanelen een goede oriëntatie hebben om zoveel mogelijk zonlicht op te vangen. In Nederland is een zuidelijke oriëntatie meestal het meest efficiënt. Daarnaast is de hellingshoek van belang. Een hellingshoek tussen de 30 en 40 graden wordt vaak aanbevolen.

Dakinspectie: Laat een inspectie van je dak uitvoeren om te controleren of het geschikt is voor de installatie van zonnepanelen. Het dak moet voldoende draagkracht hebben en vrij zijn van schaduw door bomen, schoorstenen of andere structuren.

Selectie van zonnepanelen: Kies voor zonnepanelen van gerenommeerde fabrikanten met een goede reputatie en betrouwbaarheid. Let op de efficiëntie van de panelen en controleer de garantievoorwaarden.

Vraag offertes aan: Neem contact op met meerdere lokale zonnepaneleninstallateurs in Heerenveen en vraag offertes aan. Vergelijk de prijzen, producten en services die ze aanbieden voordat je een beslissing neemt.

Subsidies en regelingen: Controleer of er in Heerenveen lokale subsidies, regelingen of leningen beschikbaar zijn voor de installatie van zonnepanelen. Gemeenten kunnen programma's hebben die financiële ondersteuning bieden om duurzame energieopwekking te stimuleren. Neem contact op met de gemeente Heerenveen of lokale energieadviseurs voor meer informatie.

Daarnaast is het altijd raadzaam om contact op te nemen met lokale installateurs en energieadviseurs in Heerenveen. Zij kunnen je voorzien van specifieke informatie over zonnepanelen, regelingen en ondersteuning in jouw gebied. Ze kunnen je helpen bij het selecteren van de juiste panelen en de installatie ervan.

Plaatsen in de buurt

×