logo
zonnepanelen installateur achtergrond
 Zoek zonnepanelen installateur in  Bijzonderheden Straal
Zoek installateur in+ Bijzonderheden
Home > Noord-Holland > Haarlem


Zonnepanelen installateurs in Haarlem

 
 
Zonnepanelen installateur
Plaats
01

v Emmerik & Zn Loodgieters-Installatiebedrijf
Palletweg 26, Haarlem
Tel: 023-5367385
Jaren werkzaam: 50 jaar
1
werknemer

 Haarlem
(+2km)

01

Extra informatie:
Duurzaam wonen Zonne-energie: een goed idee! De zon levert een enorme hoeveelheid energie. Zelfs in Nederland is dat per jaar al meer dan veertig keer de hoeveelheid energie die we jaarlijks in Nederland verbruiken. Die zonne-energie kunnen we gebruiken voor onze energievoorziening. De zon is een goedkope, duurzame en schone energiebron. Door gebruik te maken van zonne-energie bespaart u op de energiekosten, verhoogt u uw comfort en draagt u bij aan een beter milieu.

02

Kevin Hoes Loodgieter en Installatiebedrijf
Jan Pieter Zondervanweg 9, Haarlem
Tel: 06-29051018
Jaren werkzaam: 17 jaar
6
werknemers

 Haarlem
(+3km)

02

Extra informatie:
Iedereen wil toch een lagere energierekening? Ons bedrijf staat voor het verduurzamen van de woning. Wij zijn gespecialiseerd in het installeren van duurzame installaties. Naast duurzame installaties zijn er nog een aantal dingen die u kunt doen om te besparen: -Zonnepanelen; door de zon als energie te gebruiken werkt u niet alleen mee aan een beter milieu maar bespaart u ook op uw energierekening.

03

Vinkesteyn Verwarmingstechniek
Lange Herenstraat 10, Haarlem
Tel: 023-5320433
Jaren werkzaam: 41 jaar
8
werknemers

 Haarlem
(+1km)

03

Extra informatie:
Wij plaatsen zonnepanelen in regio Haarlem U kunt het dak van uw woning slim inzetten om energie te besparen. Hoe? Door de installatie van zonnepanelen voor het opwekken van elektriciteit. Of u nu een plat of schuin dak heeft, voor bijna iedere woning is een dergelijk zonlichtsysteem geschikt. Vinkesteyn is de juiste partij voor het plaatsen en onderhouden van zonnepanelen. Ons werkgebied bestrijkt de regio Haarlem, Hoofddorp, Zandvoort, Bloemendaal en Amsterdam.

04

Vosse Installatiebedrijf BV
Actief in Haarlem
Tel: 023-5286802
Jaren werkzaam: 92 jaar
9
werknemers

 Heemstede
(+4km)

04

Certificering / branche organisatie:
UNETO-VNI

05

Nieuwenhuizen B.V. Installatiebedrijf
Actief in Haarlem
Tel: 023 5286419
Jaren werkzaam: 7 jaar
4
werknemers

 Heemstede
(+5km)

05

Extra informatie:
Zonnepanelen Installateur Zonnepanelen Nieuwenhuizen Heemstede & Zandvoort Bij de aanleg van zonnepanelen is het van het grootste belang rekening te houden me de totale constructie van uw dak. Het is immers de bedoeling dat u energie opwekt, en geen energie verspilt. Nieuwenhuizen adviseert u graag over zonnepanelen en helpt u met plaatsing.


Zonnepanelen Haarlem

Zonnepanelen zijn ook in Haarlem een populaire keuze geworden. Ze bieden een duurzame en milieuvriendelijke manier om elektriciteit op te wekken door gebruik te maken van zonne-energie.

In Haarlem zijn er verschillende initiatieven en programma's die het gebruik van zonnepanelen stimuleren. De gemeente Haarlem heeft bijvoorbeeld diverse duurzaamheidsprojecten en subsidies om inwoners en bedrijven te ondersteunen bij het installeren van zonnepanelen.

Het installeren van zonnepanelen in Haarlem heeft verschillende voordelen. Allereerst kunnen zonnepanelen helpen om de energiekosten te verlagen door groene elektriciteit op te wekken die je in je woning of bedrijf kunt gebruiken. Daarnaast dragen zonnepanelen bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot en het bevorderen van duurzaamheid.

Als je geïnteresseerd bent in het installeren van zonnepanelen in Haarlem, zijn er verschillende stappen die je kunt volgen. Begin met het raadplegen van lokale leveranciers en installateurs van zonnepanelen om offertes en informatie te verkrijgen. Het is ook belangrijk om te controleren of er eventuele regels en voorschriften zijn met betrekking tot zonnepanelen in jouw specifieke woongebied.

Daarnaast kun je onderzoeken of er subsidiemogelijkheden zijn voor zonnepanelen in Haarlem. De gemeente Haarlem biedt mogelijk subsidies of andere financiële stimulansen aan om de installatie van zonnepanelen te bevorderen.

Al met al zijn zonnepanelen een aantrekkelijke optie om duurzame energie op te wekken in Haarlem. Door gebruik te maken van zonne-energie kunnen zonnepanelen helpen om de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen te verminderen en bijdragen aan een schonere en groenere toekomst voor de stad.

Plaatsen in de buurt

×