logo
zonnepanelen installateur achtergrond
 Zoek zonnepanelen installateur in  Bijzonderheden Straal
Zoek installateur in+ Bijzonderheden
Home > Overijssel > Enschede


Zonnepanelen installateurs in Enschede

 
 
Zonnepanelen installateur
Plaats
01

Velo vd Bij BV Installatiebedrijf
De Reulver 26, Enschede
Tel: 053-4337031

 Enschede
(+3km)

01

Reparatie
24-uursservice

Extra informatie:
Duurzame Energie Op het gebied van duurzame energie heeft Velo van der Bij de juiste mensen en kennis in huis. Duurzame energie zoals zonnepanelen, LED verlichting, warmtepompen, zonneboilers zijn een specialisme binnen onze organisatie. Wij heeft jarenlange ervaring en alle benodigde kennis in huis op het gebied van duurzame energie.

02

Eek Installatietechniek Bouw & Techniek
Staalsteden 4-8, Enschede
Tel: 053-8524920
Jaren werkzaam: 14 jaar
2
werknemers

 Enschede
(+5km)

02

Extra informatie:
Zonnepanelen Zonnepanelen plaatsen biedt vele voordelen. Na de aanschaf van een zonnepaneel kunt u op een duurzame en milieuvriendelijke manier energie opwekken en voor uzelf verbruiken. Hiermee bespaart u op uw eigen energiekosten. En wanneer u meer energie produceert dan u zelf gebruikt, is het ook mogelijk om energie te salderen bij het energienet. De terug geleverde stroom wordt dan afgetrokken van uw verbruik.

03

Kroep Elektro Elektrotechnisch Installatiebedrijf
Chroomsteden 22, Enschede
Tel: 053-4320606
Jaren werkzaam: 26 jaar
11
werknemers

 Enschede
(+5km)

03

Certificering / branche organisatie:
UNETO-VNI Kenteq KOMO Instal NCP erkend

Extra informatie:
Wind- & Zonne-energie Duurzame energiebronnen spelen een steeds grotere rol in de energievoorziening en de steeds grotere vraag naar duurzame energie. Het gasloos maken van bedrijven en woningen zorgt ervoor dat er steeds meer elektrische apparatuur nodig is. Ook de opkomst van elektrisch rijden zorgt voor een hoger energieverbruik.

04

HM Installaties BV
Minkmaatstraat 112, Enschede
Tel: 053 4778383
Jaren werkzaam: 26 jaar
19
werknemers

 Enschede
(+2km)

04

Extra informatie:
Zonnepanelen Subsidie mogelijkheden! Zonnepanelen maken op het dak van uw woning elektriciteit. Dat kunnen ze doordat zonlicht elektrische spanning opwekt tussen de twee laagjes silicium die op een paneel zitten. Dat heet een fotovoltaïsche reactie (in Engels photo voltaic, vandaar PV-systeem). Om deze spanning om te zetten naar bruikbare wisselstroom voor het elektrictiteitsnet, zijn behalve panelen ook een omvormer en elektriciteitskabels nodig.

05

RWS Installatietechniek
Actief in Enschede
Tel: 06- 14218343
Jaren werkzaam: 11 jaar
1
werknemer

 Oldenzaal
(+9km)

05

Extra informatie:
Zonnepanelen De keuze voor het juiste zonnepaneel kan lastig zijn. Het is goed om te weten dat het beste paneel niet bestaat. Er zijn vele verschillen tussen zonnepanelen, maar in de praktijk lijkt het rendementsverschil mee te vallen. Op de afzonderlijke productpagina’s vindt u een schatting van het verwachte rendement per paneel. Onderstaand leggen we een aantal zaken uit op basis waarvan u uw keuze kunt maken.

06

Langendonk Installatiebedrijf BV
Actief in Enschede
Tel: 074-2420850
Jaren werkzaam: 36 jaar
3
werknemers

 Hengelo
(+10km)

06

Reparatie

Certificering / branche organisatie:
Uneto-Vni SEI Erkend Installateur

Extra informatie:
Zonnepanelen zijn milieuvriendelijk en betaalbaar. De prijs is de afgelopen vijf jaar gehalveerd. Ook als de zon niet schijnt is er voldoende licht om met zonnepanelen elektriciteit op te wekken. Zonnepanelen voorzien op een duurzame manier in (een deel) van de stroombehoefte van uw huishouden: zonlicht is onuitputtelijk en bij de omzetting van licht naar elektriciteit ontstaan geen broeikasgassen of schadelijke stoffen.


Zonnepanelen Enschede

Zonnepanelen zijn ook in Enschede een populaire keuze geworden. Ze bieden een duurzame en milieuvriendelijke manier om elektriciteit op te wekken door gebruik te maken van zonne-energie.

In Enschede zijn er verschillende initiatieven en programma's die het gebruik van zonnepanelen stimuleren. De gemeente Enschede heeft bijvoorbeeld diverse duurzaamheidsprojecten en subsidies om inwoners en bedrijven te ondersteunen bij het installeren van zonnepanelen.

Het installeren van zonnepanelen in Enschede heeft verschillende voordelen. Allereerst kunnen zonnepanelen helpen om de energiekosten te verlagen door groene elektriciteit op te wekken die je in je woning of bedrijf kunt gebruiken. Daarnaast dragen zonnepanelen bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot en het bevorderen van duurzaamheid.

Als je geïnteresseerd bent in het installeren van zonnepanelen in Enschede, zijn er verschillende stappen die je kunt volgen. Begin met het raadplegen van lokale leveranciers en installateurs van zonnepanelen om offertes en informatie te verkrijgen. Het is ook belangrijk om te controleren of er eventuele regels en voorschriften zijn met betrekking tot zonnepanelen in jouw specifieke woongebied.

Daarnaast kun je onderzoeken of er subsidiemogelijkheden zijn voor zonnepanelen in Enschede. De gemeente Enschede biedt mogelijk subsidies of andere financiële stimulansen aan om de installatie van zonnepanelen te bevorderen.

Al met al zijn zonnepanelen een aantrekkelijke optie om duurzame energie op te wekken in Enschede. Door gebruik te maken van zonne-energie kunnen zonnepanelen helpen om de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen te verminderen en bij te dragen aan een schonere en groenere toekomst voor de stad.

Plaatsen in de buurt

×