logo
zonnepanelen installateur achtergrond
 Zoek zonnepanelen installateur in  Bijzonderheden Straal
Zoek installateur in+ Bijzonderheden
Home > Zuid-Holland > Dordrecht


Zonnepanelen installateurs in Dordrecht

 
 
Zonnepanelen installateur
Plaats
01

Van Dijk Installaties B.V.
Einsteinstraat 54, Dordrecht
Tel: 078-6514000
Jaren werkzaam: 64 jaar
19
werknemers

 Dordrecht
(+4km)

01

Extra informatie:
Zonne-energie Thermische zonne-energie Zonnecollectoren, zonnepanelen en (combi)boilers zijn duurzame systemen om zonlicht en warmte om te zetten in duurzame energie in uw huis of kantoor. In Nederland schijnt de zon voldoende om zonneboilers en zonnepanelen te laten werken. Zonne-energie is oneindig beschikbaar en daarom is zonne-energie duurzaam. Een zonneboiler gebruikt naast direct zonlicht ook indirect zonlicht.

02

Seijffert & Van Hillo
Actief in Dordrecht
Tel: 078-6201555

 Zwijndrecht
(+3km)

02

Reparatie

Certificering / branche organisatie:
VCA UNETO VNI . SEI

Extra informatie:
Duurzaam en rendement Seijffert & van Hillo is gespecialiseerd in het duurzaam maken van woningen door het effectief isoleren en gebruik te maken van duurzame oplossingen die merkfabrikanten leveren. Op weg naar energieneutraal wonen. De combinatie van technische oplossingen zorgt voor het rendement.

03

Van Kempen en van der Burg
Actief in Dordrecht
Tel: 06-50518656
Jaren werkzaam: 24 jaar
2
werknemers

 Zwijndrecht
(+4km)

03

Extra informatie:
Duurzaamheid We houden ons voortdurend bezig met de huidige ontwikkelingen rondom het verduurzamen van woningen en gebouwen. We hebben ervaring met verschillende systemen en vinden voor ieder systeem een passende oplossing. Voor het verduurzamen van uw woning bieden we verschillende oplossingen aan: Hybride warmtepomp Een warmtepomp met buitenunit opgesteld naast uw bestaande of nieuwe Cv-ketel.

04

ESI Elektrotechniek
Actief in Dordrecht
Tel: 078-6126877
Jaren werkzaam: 19 jaar
8
werknemers

 Hendrik-ido-ambacht
(+6km)

04

Extra informatie:
Duurzame oplossingen -Advies en installatie van zonnepanelen -Advies en installatie van laadpalen voor elektrisch vervoer -Advies en installatie van energiezuinige verlichting -Advies en installatie van energieopslag (home-battery)

05

Kamerling Ennovatie
Actief in Dordrecht
Tel: 078-6930594
Jaren werkzaam: 27 jaar
7
werknemers

 Alblasserdam
(+7km)

05

Certificering / branche organisatie:
Uneto/VNI Kenteq ISO normering BRL6000 Dekra Overig VCA*

Extra informatie:
Zonnepanelen Energie concept ontwikkeling Van idee tot energie concept. Over innovatie wordt veel gezegd en gepraat. Maar uiteindelijk is alles samen te vatten in één woord: DOEN…. maar dan wel in de juiste stappen. E-nnovatie heeft hiervoor een methodiek ontwikkeld op basis van jarenlange ervaring als pionier in de energie besparing en duurzame energie opwekking. Het professioneel begeleiden van een nieuw idee van fase naar fase is van cruciaal belang.

06

Derksen Elektrotechniek
Actief in Dordrecht
Tel: 06-53458346
Jaren werkzaam: 28 jaar
3
werknemers

 Puttershoek
(+8km)

06

Extra informatie:
Zonnepanelen Zowel wij als onze klanten zijn steeds meer bezig met 'groen' en duurzaam werken/leven. Zonnepanelen zijn daarvan een goed voorbeeld. Derksen Elektrotechniek regelt uw zonnepanelen in samenwerking met een ervaren partner. Zo weten we zeker dat we u op de juiste wijze adviseren. Naast een goed advies kunt u rekenen op een vakkundige montage van uw zonnepanelen.


Zonnepanelen Dordrecht

Zonnepanelen zijn ook in Dordrecht een populaire keuze geworden. Ze bieden een duurzame en milieuvriendelijke manier om elektriciteit op te wekken door gebruik te maken van zonne-energie.

In Dordrecht zijn er verschillende initiatieven en programma's die het gebruik van zonnepanelen stimuleren. Zo heeft de gemeente Dordrecht diverse duurzaamheidsprojecten en subsidies om inwoners en bedrijven te ondersteunen bij het installeren van zonnepanelen. Daarnaast zijn er lokale coöperaties en initiatieven die zich richten op collectieve zonnepanelenprojecten.

Het installeren van zonnepanelen in Dordrecht heeft verschillende voordelen. Allereerst kunnen zonnepanelen helpen om de energiekosten te verlagen door groene elektriciteit op te wekken die je in je woning of bedrijf kunt gebruiken. Daarnaast dragen zonnepanelen bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot en het bevorderen van duurzaamheid.

Als je geïnteresseerd bent in het installeren van zonnepanelen in Dordrecht, zijn er verschillende stappen die je kunt volgen. Begin met het raadplegen van lokale leveranciers en installateurs van zonnepanelen om offertes en informatie te verkrijgen. Het is ook belangrijk om te controleren of er eventuele regels en voorschriften zijn met betrekking tot zonnepanelen in jouw specifieke woongebied.

Daarnaast kun je onderzoeken of er subsidiemogelijkheden zijn voor zonnepanelen in Dordrecht. De gemeente Dordrecht biedt mogelijk subsidies of andere financiële stimulansen aan om de installatie van zonnepanelen te bevorderen.

Al met al zijn zonnepanelen een aantrekkelijke optie om duurzame energie op te wekken in Dordrecht. Door gebruik te maken van zonne-energie kunnen zonnepanelen helpen om de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen te verminderen en bijdragen aan een schonere en groenere toekomst voor de stad.

Plaatsen in de buurt

×