logo
zonnepanelen installateur achtergrond
 Zoek zonnepanelen installateur in  Bijzonderheden Straal
Zoek installateur in+ Bijzonderheden
Home > Gelderland > Doetinchem


Zonnepanelen installateurs in Doetinchem

 
 
Zonnepanelen installateur
Plaats
01

Kotec Installatietechniek & Onderhoud
Voltastraat 39, Doetinchem
Tel: 0314-200 205
Jaren werkzaam: 13 jaar
1
werknemer

 Doetinchem
(+3km)

01

Extra informatie:
Zonnepanelen Voor zonnepanelen bent u bij ons aan het juiste adres! Wij werken met diverse merken panelen en omvormers en plaatsen de panelen zelf. Neem contact op voor de mogelijkheden!

02

Buwegs installatie b.v.
Grutbroek 36, Doetinchem
Tel: 0314 330658
Jaren werkzaam: 14 jaar
20
werknemers

 Doetinchem
(+2km)

02

Reparatie
24-uursservice

Certificering / branche organisatie:
KIWA

Extra informatie:
Op zoek naar een zonnepanelen? De energiekosten blijven maar oplopen. Wat dat betreft biedt zonne-energie de uitkomst: het is gratis, raakt nooit op en heeft geen nadelige gevolgen voor het milieu. Met zonnepanelen op het dak van jouw huis kun je zelf gemakkelijk stroom opwekken. Het zonlicht wordt omgezet in elektriciteit die je vervolgens gewoon via het stopcontact kunt gebruiken. Met zonnepanelen op je dak wek je zelf groene stroom op.

03

Winkeman Installateurs
Fabriekstraat 39-02, Doetinchem
Tel: 0314-326913
Jaren werkzaam: 61 jaar
8
werknemers

 Doetinchem
(+2km)

03

Extra informatie:
Bespaar energiekosten met zonnepanelen Veel energie besparen en tegelijkertijd een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Dan zijn zonnepanelen voor het opwekken van elektriciteit een goede oplossing. Het rendement van een zonlichtsysteem is vele malen hoger dan de rente van spaarrekening en u bent niet meer afhankelijk van stijgende energieprijzen.

04

Installatiebedrijf Klaassen BV
Actief in Doetinchem
Tel: 0314-683586
Jaren werkzaam: 27 jaar
6
werknemers

 Wehl
(+5km)

04

Weekendservice
Reparatie
24-uursservice

Certificering / branche organisatie:
Uneto VNI BSI VCA*

Extra informatie:
Techniek voor onze toekomst Al enkele jaren plaatsen wij zonnepanelen. Nu vindt u ons aanbod ook terug op de website. We kunnen u een aantal standaard pakketten leveren. Maar ook voor maatwerk bent u bij ons aan het juiste adres. We geven u graag advies over de mogelijkheden. Zonne-energie wordt namelijk steeds interessanter vanwege de dalende prijzen en de stijging van de energieprijzen. Een investering in zonnepanelen is daarom een juist investering.

05

Installatiebedrijf Tombergen
Actief in Doetinchem
Tel: 0315-324365
Jaren werkzaam: 23 jaar
5
werknemers

 Gaanderen
(+6km)

05

Reparatie

Certificering / branche organisatie:
Uneto-Vni

Extra informatie:
Zonnepanelen We gaan bij het installeren van zonnepanelen we heel klantgericht te werk, want elke situatie is anders. Tombergen bekijkt voor u ter plekke hoe de zon op het dak van de woning valt, waarna wij met u de mogelijkheden doorspreken. Afhankelijk van het stroomverbruik en de grootte van het dak adviseren we een pakket. Met behulp van een slimme stroommeter krijgt men dan prachtig grip op het stroomverbruik.

06

Doetinchems CV Bedrijf
Actief in Doetinchem
Tel: 0315-329181
Jaren werkzaam: 56 jaar
6
werknemers

 Gaanderen
(+7km)

06

Extra informatie:
Zonnepanelen Het gebruik van zonne-energie is goed voor het milieu en voor uw portemonnee. Welk aantal panelen is voor u interessant en wat levert het u op, wat is de terugverdientijd? Er zijn vele mogelijkheden bij het (laten) installeren van zonnepanelen. Gerard Looman geeft u hierover graag advies.


Zonnepanelen Doetinchem

Zonnepanelen zijn een geweldige manier om duurzame energie op te wekken, ook in Doetinchem. Als je geïnteresseerd bent in het installeren van zonnepanelen in Doetinchem, zijn hier enkele stappen die je kunt nemen:

Zoek naar zonnepanelenleveranciers: Begin met het zoeken naar zonnepanelenleveranciers in Doetinchem en de nabije omgeving. Er zijn verschillende bedrijven die zonnepanelen aanbieden en installeren. Je kunt online zoeken naar lokale zonnepaneelbedrijven, hun websites bezoeken en offertes aanvragen. Het vergelijken van offertes van meerdere leveranciers helpt je de beste prijs en kwaliteit te vinden.

Subsidies en financiële regelingen: Informeer bij de gemeente Doetinchem en de provincie Gelderland naar eventuele subsidies en financiële regelingen voor zonnepaneelinstallaties. Soms zijn er lokale stimuleringsmaatregelen beschikbaar die de kosten kunnen verlagen. Controleer ook de landelijke regelingen, zoals de Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE), die mogelijk van toepassing kunnen zijn.

Kwaliteit en garanties: Let bij het selecteren van zonnepanelen op de kwaliteit en garanties die worden geboden. Zonnepanelen hebben verschillende vermogensklassen en fabrikanten bieden verschillende garanties. Informeer naar de prestatiegarantie, productgarantie en levensduur van de panelen. Het is belangrijk om te investeren in kwalitatieve panelen die lang meegaan.

Installatie en onderhoud: Zorg ervoor dat je een professionele installatie laat uitvoeren door ervaren en gecertificeerde installateurs. Vraag naar de ervaring en referenties van de installateurs voordat je een keuze maakt. Bespreek ook het onderhoud van de zonnepanelen en eventuele garantiezaken.

Netinvoeding en saldering: Informeer bij jouw energieleverancier over de regels met betrekking tot netinvoeding en saldering. Met zonnepanelen kun je overtollige energie terugleveren aan het elektriciteitsnet, wat kan resulteren in een verrekening op je energierekening. Zorg ervoor dat je de voorwaarden en tarieven begrijpt.

TIPTip: Het is belangrijk om goed geïnformeerd te zijn voordat je zonnepanelen installeert. Doe voldoende onderzoek, vraag om aanbevelingen en neem de tijd om offertes en opties te vergelijken. Op die manier kun je een weloverwogen beslissing nemen en profiteren van de voordelen van zonne-energie in Doetinchem.

Plaatsen in de buurt

×